On tour!

Hejsan!
Sitter och försöker fördriva lite tid i Stockholm i väntan på vår turnés Open mic night!
I helgen tog vi lite ledigt men nu ikväll klockan 19.00 kör vi igång igen! Jag har aldrig varit på en open mic night tidigare så det ska bli spännande! 
 
Men sammanfattingsvis så har vi spelat och härjat riktigt ordentligt på turnén hittills plus att vi fick ett reportage i Piteå-tidningen som vi blev lite stolta över. Länkar till det!
 
Hade gött!
/Linnea

Spelningarna 23/3

Okej, nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade här och därför passar jag på nu när det är påsklov och det finns lite tid över!
 
Spelningarna i Luleå 23/3 gick jättebra men speciellt den första på lördagsrocken! Det var en väldigt rolig upplevelse att prova göra två spelningar på en dag, och riktigt bra träning till turnén där det förmodligen kommer att bli ganska intensivt. Men att uppträda är det roligaste som finns så skulle det i framtiden bli 3 spelningar på en dag, så bring it on! Kan bjuda på en bild från lördagsrocken, annars finns resten av bilderna här!
 
 
Aktuellt just nu är min nya låt All of You, som är färdiginspelad och lite mixad men ska fortsätta mixa på den när jag återvänder till Happis. När den är klar åker den upp på soundis!
 
Hoppas alla har haft en underbar påsk!
 
/Linnea
 
RSS 2.0